Om oss

Velkommen

Naustene ble tidligere brukt ved fiskeoppdrettet som var etablert på 70-tallet. Naustene som ble bygget i 1991, ble brukt som lagerplass for utstyr og nøter. Alt ble plassert på paller, slik at vi lett kunne flytte på utstyret med truck. Da oppdrettet ble avsluttet, ble plassen pusset opp litt etter litt. Vi forsøkte med private selskaper, og tenkte at muligheten for selskapslokaler kunne være tilstede da gjester aller best kan komme med båt, men også buss eller egen transport.

Når gjestene er fornøyde, syns vi det er veldig kjekt, og dette er grunnen til at vi ønsker å fortsette. Målet vårt er at dere kommer til dekket bord i lukket selskap, har en stund sammen med deres kollegaer/venner, i et hyggelig og maritimt miljø.

Vi har hatt forskjellige tilstelninger:

Konfirmasjon, merkedager, møtevirksomhet, firma på tur med kunder og ansatte, bryllup,
slektstreff og minnestund etter begravelse.

All mat og drikke serveres på plassen.

Innehaver: Anne Riska
Org.nr: 989 783 661

Vi samarbeider med Rødne Fjord Cruise

Referanser

 • Under ONS 2016 hadde vi et ønske om å gjøre noe hyggelig for stand personale og kunder.  Naustene på Bersagel ordnet et fantastisk arrangement for oss.  Vi startet fra Fiskepiren med båt inn til Prekestolen og returnerte til Naustene, der fiskesuppe og skalldyrbord sto på menyen.  Veldig god og mye mat så alle var gode og mette da bussen hentet oss og kjørte oss tilbake.  Fantastisk fint sted med fine arealer ute og inne, ikke minst ute når været er godt.  Våre utenlandske gjester var fullstendig betatt av Lysefjorden og Naustene. Stor takk til Anne og hjelperne for en flott opplevelse. Vi kommer gjerne tilbake ved en annen anledning!
  Frode EndresenFrode EndresenSalgssjef Olje & Gass Norge
 • I Laerdal Medical hadde vi behov for å samle medarbeidere fra Stavanger, København og New York i et arbeidsmøte for å gjennomgå vårt prosjektrammeverk. Vi hadde to flotte dager i Naustene på Bersagel, med det vi trengte av møtefasiliteter, sjarmerende omgivelser og fantastisk bevertning. Vi fikk akkurat den gode kombinasjonen av fokusert arbeid og gods stemning som vi var ute etter. Anbefales på det sterkeste.
  Martin HetlandMartin HetlandLaerdal Medical
 • Vi i byggevarekjeden Optimera og Monter har ved flere anledninger hatt svært vellykkede arrangementer i Naustene på Bersagel. Å komme som gjest til Bersagel er bare så kjekt med den beste mat og drikke i et kjempekoselig miljø. Vi har prøvd det meste ved våre besøk og kan anbefale alt! Kan på det varmeste anbefale dette stedet til alle !
  Rune LøiningOptimera AS
 • Veldig fornøyd med både service , atmosfæren, maten og plassen. Spesielt kjekk ute- plass med kai. Helt topp , og kommer helt sikkert til og bruke Naustene på Bersagel igjen ved neste anledning.
  Ole ØvestadOle ØvestadHalliburton