Lokalene

Naustene

Lokalet passer for alle dere som vil komme til dekket bord og ha en hyggelig opplevelse i maritime omgivelser.

Passer til

  • Firmaarrangement, merkedager.
  • Grupper fra 15-60 personer.
  • Egne menyer som grillmenyer, tapas, koldtbord, supper, evt. etter ønske.
  • Vi leverer mat og drikke, lokalet stenger kl.01.00

Mat & drikke

Vi tilbyr herlig mat og noe godt å drikke. Vi har egne menyer som grillmenyer, tapas, koldtbord, supper og evt. etter egne ønsker. Lokalet stenger kl.01.00.
Forretter
  • Parmaskinke med ruccula og pinjekjerner.
  • Gratinert løksuppe.
  • Blåskjellsuppe.
  • Gravlaks med sennepsaus.
Hovedretter
  • Helstekt okse entrecôte med amandinepoteter, sellerirotpurè, champignon, stekte grønnsaker og grønn peppersaus.
  • Helstekt lammesadel med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri, persillerot, gulrot, kålrot, pastinakk), cherrytomater og rødvinsaus.
  • Kyllingfilet med ratatouille og småpoteter med hvitløk.
  • Sterlingkveite med asparges, spinat, persillerot- og pastinakk purè, mandelpurè og Hollandaisesaus.
Desserter
  • Sesongens tapasdessert.
  • Mangosorbet.
  • Multekrem.
  • Sjokoladefondant med is.
  • Bjørnebær med is.

Egne menyer

Julebuffet
  • Pinnekjøtt og ribbe med tilbehør.
Grillmeny
  • Marinert hel entrecote av jærstut.
  • Honningmarinert svinerull.
  • Urtefylt lammelår.
  • Innbakt fylt laks.
  • Chorizopølser.
  • Grillet mais/ananas.
  • Saltbakte amaldinepoteter.
  • Lune cherrytomater.
  • Potetsalat.
  • Miks salat.
  • Hvitløksdressing, dressing.
  • Fetaost og oliven.
  • Peppersaus.
Koldtbord
  • Røkt laks m/eggerøre.
  • Reker med majones.
  • Karbonader m/løk.
  • Grillet kylling.
  • Tapasboller i urtesaus.
  • Scampi sweet chili.
  • Roastbeef m/garnityr.
  • Fylt svinekam.
  • Spekeskinke.
  • Waldorfsalat.
  • Blomkålsalat.
  • Remulade og rømme.
  • Brød og smør.
Tapasmeny
  • Marinerte scampi.
  • Kjøttboller i urtesaus.
  • Chorizopølser.
  • Lakseruller med sennepssaus og ruccula.
  • Ovnsbakte småpoteter.
  • Pastasalat med grønnsaker.
  • Tomat og løksalat.
  • Oliven, fetaost, pesto, focacciabrød.
Desserter
  • Sjokolademousse, limepannacotta og pasjonfruktkrem.

Lurer du på noe? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

KONTAKT OSS!